gazduire germania

O indexare rapida si sanatoasa pentru site-ul tau

 • Indexarea unui site web este o etapa obligatorie la lansare dar si ulterior pe masura ce site-ul se dezvolta. Exista mai multe metode prin care motoarele de cautare se pot sesiza sau autosesiza de existenta site-ului tau si de a-l vizita cu o anumita frecventa.


 • Un prim element de care trebuie sa tineti cont este ca site-ul sa fie finalizat,sa aiba suficient continut pentru lansare.

  Desigur , cu totii ne dorim ca site-ul sa apara rapid in Google insa exista si alte motoare de cautare importante cum ar fi Bing sau Yahoo si de care ar trebui sa tineti cont.Fiecare dintre aceste motoare de cautare ofera posibilitatea de a inscrie gratuit site-urile noi pentru o indexare mai usoara. Google are Webmaster tools - se poate accesa cu orice cont Gmail activ sau se poate crea un cont nou ; Yahoo si Bing de asemenea au aceste servicii active pentru indexarea noilor website-uri.

  Pentru o indexare rapida si sanatoasa site-ul trebuia sa contina un sitemap , un robots.txt si sa fie relationat de alte site-uri care au o autoritate buna , eventual un PageRank peste PR2.
  Acest lucru presupune obtinerea de backlink-uri de pe astfel de site-uri , motoarele de cautare urmand aceste link-uri ajung pe site-ul tau in mod natural iar indexarea se realizeaza rapid si sanatos. Cum poti obtine astfel de backlink-uri? Cele mai sanatoase sunt backlink-urile contextuale care provin dintr-un articol care prezinta/se refera la produsele/serviciile pe care site-ul tau le ofera. O alta modalitate este link-exchange , adica schimb de link cu alte site-uri , sau cumpararea de link-uri pe site-uri sanatoase si care sunt indexate frecvent de motoarele de cautare.

  Insa, in primul si in primul rand ceea ce va determina o indexare rapida dar si sanatoasa pentru site-ul tau va fi continutul unic si interesant pe care il contine , frecventa cu care acesta apare pe site si optimizarea interna a site-ului tau prin cuvinte cheie si meta-tags. Indexarea site-ului nu se va intampla instant (desi s-au vazut situatii) insa prin rabdare si aplicand cele de mai sus cu siguranta site-ul va fi indexat de motoarele de cautare intr-un timp relativ scurt.

  Link-uri utile pentru inscrierea in motoarele de cautare internationale :
  Google http://www.google.com/addurl/?continue=/addurl%09
  Yahoo http://search.yahoo.com/info/submit.html
  Dmoz http://dmoz.org/add.html
  AllTheWeb http://www.alltheweb.com/help/webmaster/submit_site

  Succes !!!
   
  Powered by Director web promovare © 2007 - 2015    Generated in 0.009 Queries: 0    Contact    Newsletter
  Thumbnail Screenshots by Thumbshots
  SEO Romania Free Page Rank Tool Dirpedia - Directoare Web Romanesti