gazduire germania

Cum aleg cuvintele cheie pentru site-ul meu

 • Alegerea cuvintelor cheie si a frazelor relevante pentru site-ul d-voastra este o parte importanta a procesului de optimizare pentru motoarele de cautare si de a face site-ul mai vizibil pentru motoarele de cautare si pentru cei care cauta , deopotriva.


 • 1. Veti dori sa va ganditi la cine este publicul tinta, si care va fi focusul principal al site-ul dumneavoastra ,despre ce sau despre cine va oferi informatii acest site.

  2. Noteaza o lista de cuvinte si fraze pe care credeti ca oamenii s-ar putea sa le tasteze in motoarele de cautare atunci cand cauta ceea ce site-ul d-voastra ar putea oferii. Nu va faceti griji ,nu trebuie sa fim perfecti : este suficient sa fim creativi.

  3. Fiecare pagina de pe site-ul d-voastra ar trebui sa aiba intre una si trei fraze de cuvinte cheie care sunt legate de sfecificul site-ului. De exemplu, sa presupunem ca aveti o pagina despre cani de cafea.
  Fraze cheie bune pentru aceasta pagina ar fi "cani de cafea", "cani de cafea din ceramica", sau "cani de cafea unice". Sper ca ai prins ideea . Toate aceste cuvinte cheie au legatura intre ele si se refere la acelasi continut , cel specific site-ului.

  4. Cuvintele d-voastra cheie ar trebui sa fie utilizate in toate paginile site-ului - in cazul in care acestea fac sens - precum si in tag-urile TITLE si META tag-uri diferite. O mare greseala o reprezinta introducerea cuvintelor cheie la fiecare cuvant sau fraza, pentru ca aceasta practica este considerata o forma de SPAM si este penalizata de motoarele de cautare.Exista o densitate optima a cuvintelor cheie intr-o pagina.

  5. Este nevoie de un timp pentru a invata cum functioneaza cuvintele cheie, dar odata ce ati stapanit aceasta abilitate veti vedea intr-adevar cum se poate implementa eficient pe site-ul dumneavoastra.

  Succes !!!
   Reduceri pentru toata familia
   
  Powered by Director web promovare © 2007 - 2015    Generated in 0.009 Queries: 0    Contact    Newsletter
  Thumbnail Screenshots by Thumbshots
  SEO Romania Free Page Rank Tool Dirpedia - Directoare Web Romanesti